Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 7986 vizualizari

 

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpă de viţel
  • Morcovi
  • Ţelina radacina
  • Ceapa
  • Patrunjel radacina
  • Usturoi
  • Roşii cherry
  • 100 ml suc de roşii
  • Rozmarin verde
  • Sare,piper
  • Ulei
  • 1 bucata hârtie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor:

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.

Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.

Deasupra am pus bucata de carne.

Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.

Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.

Dupa o ora,am întors carnea.

Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de vitel la tava cu legume